Skip to main content

Det är något alldeles speciellt med havet, något rogivande, harmoniskt och fridfullt. Som stillar tankarna och ger ett inre lugn. För många är havet ett ställe där de kan andas ut och samla nya krafter, oavsett om det handlar om att ta ut båten, ta ett dopp från bryggan, surfa, fiska eller något helt annat. 

Hotell vid havet är något helt annat

Ett sätt att få en riktigt härlig havsupplevelse är att ta in på ett hotell vid havet. Spendera en helg eller kanske ännu fler dagar med utsikt över den vackra kusten. Att vakna till synen av solen som går upp över det glittrande havet är något helt oslagbart. 

En stund på Vår Gårds havsnära hotell kan vara precis vad du behöver

Ett hotell vid havet som kan ge en fullständig havs- och skärgårdsupplevelse är destinationen Vår Gård. Där får du allt du behöver för en fulländad naturnära hotellvistelse. Ta flera dopp direkt från bryggan, basta med tilltugg och något gott att dricka, paddla kajak eller sup över havet eller upplev den omkringliggande naturen med cykelturer och promenader. 

Sov gott i en skön säng i ett vackert inrett hotellrum, ät frukost med havsutsikt och få härliga smakupplevelser från dagens början till slut. På Vår Gård lagas det mat på fina lokala råvaror och kött från närliggande gårdar, en hållbar matupplevelse med häftiga smaker är vad du har att vänta. Beställ en fräsch lunch att äta på terrassen, njut av en ordentlig middag i salen som överblickar Stockholms skärgård, ta något gott att dricka eller ät något nybakat från deras egna bageri. På Vår Gård kan du koppla av och njuta med havet som din utsikt.

Havet är den plats där du kan återfå din energi och samla tankarna. Oavsett om det handlar om att ta in på ett hotell vid havet, åka båt, paddla, surfa, bada eller något annat, kan havet ge dig lite ro. När vardagen blir mycket behöver vi ta tid till att koppla av på riktigt och återhämta oss. Havet kan ge dig den paus du gärna vill ha.